The Doctors Argenton required demolition of an existing building, a large internal strip-out and additions to an existing building including a new car park. The goal was to create a building that was functional and stylish that would easily blend with the local landscape.

By matching the exterior of the building to neighbouring premises, we seamlessly transformed it from a dilapidated eye-sore to a safe, secure and modern facility. Consulting with the client throughout, we showed commitment to the build by collaborating and understanding the operational requirements of the facility. The Doctors Argenton now boasts four Consult Rooms, a Nurses Room, Treatment Room, Practice Managers Office, Admin, Kids Playroom, Large Waiting Area and Welcoming Reception as well as a large and functional carpark for staff and patients. 

The interior of the building features an innovative layout, quality timber flooring, feature wall panelling, sturdy commercial grade furniture and custom joinery. It is a warm and welcoming environment for the local community with ample parking and disabled access.